ViftyDog - Storyn

Ett oväntat möte under den dagliga hundpromenaden en vårkväll 2016 ledde fram till skapandet av ViftyDog – din hunds app. En app som gör de dagliga promenaderna ännu mysigare och mer meningsfulla för din fyrbente vän. 

Under promenaden möttes två vänner, Magnus och Jari, båda hundägare som dagligen promenerar i Malmös lugna förorter och lummiga parker tillsammans med sina hundar.

De båda vännerna började diskutera hur man skulle kunna göra promenaderna med våra trogna följeslagare roligare. Och plötsligt hade embryot till det som skulle bli ViftyDog börjat gro.

Vännerna började fundera. Vad skulle förgylla vardagens hundpromenader ur hundens synvinkel? Att se vilka andra hundar som var ute och gick samtidigt? Kanske kunde man se var de gick? Att se om det är hanhundar eller tikar och hur stora de är? För att träffa eller kanske för att undvika vissa hundar? Se om någon hundkompis är ute och går samtidigt? Att se hur långa promenaderna är och hur lång tid promenaden har varat? Och var hunden stannat och nosat lite extra länge?

Idéerna var många och kreativiteten stor. Viktigast av allt var att vi aldrig förlorade målet ur sikte: att sätta guldkant på vardagen för både hunden och hundägaren. Och det med en app som är lika rolig som enkel att använda.

Vi är stolta över att presentera appen som bidrar till att skapa en av dagens bästa stunder för både hund och hundägare. I vårkvällens svala solsken såväl som i höstens ösregn eller under ett stilla snöfall en januarikväll.

ViftyDog – din hunds näst bästa vän.

/Vännerna